top of page

Projecte Pankhurst

Iaia, com es fa feminisme? Trobades per continuar fent

 

Comissariat: Fiammetta Marino, Salma Amzian, Rocío Burchard Rodríguez, Nadia Bajja Díaz

Artistes: Bianca Battle Nguema i Romina Ficca

Del 17 de febrer al 15 de març 2021

Cicle Microcomissariats. Projecte Pankhurst.

Benvinguda/ut a l'exposició "Iaia, com és fa feminisme? Converses per continuar de fent ". El diàleg entrecreuat a través de diferents mitjans ens endinsa en aquesta instal·lació que crea un espai de cura compartint experiències de diferents generacions sobre la identitat, el paper social i les relacions amb el cos. L'exposició no té la intenció de donar respostes unificades sinó plantejar preguntes, mostrar diferents perspectives i diferents realitats.

 

El focus de l'exposició són la pintura de Bianca Battle Nguema i la fotografia de Romina Ficca que situen el cos en el centre de les seves obres. El cos territori de juxtaposicions: d'alliberament i d'opressió, de dolor i de sanació, de "dona" i d '"home". Un cos que exigeix ser vist i reconegut sota les seves pròpies regles, fora de tota normativitat encotillada, asfixiant, un cos que exigeix respirar, autoanomenar- se, qüestionar els rols de gènere i les pressions socials. Un cos que canvia al llarg de el temps i la història.

 

A través de la seva confiança, la seva pràctica artística, política i vital tots participants van ajudar a crear aquest espai de trobada i reconeixement - un espai íntim, que s'obre a tu perquè et sumis. Et convidem a submergir-te en les experiències i reflexions que et trobes aquí i participar en les seves històries, sentir les formes d'habitar el cos i interrogar la teva pròpia percepció.

bottom of page