top of page

Violències 

 

Comissariat: Laia Ribas Valls

Artistes: Sara Berga i Passar de Llarg

Del 7 de novembre al 3 de desembre 2018

Cicle Microcomissariats. Mirada Pilot.

Passar de Llarg

Més Dies del Compte

Vivim en un moment on el soroll pren una de les principals dimensions de resistència envers la violència estructural. Ens enfadem i fem soroll! En forma de crit, de cant, de concert de cassoles. Però que passa si el que es posa damunt la taula no és el soroll sinó l’absència d’aquest? El silenci com a forma de violència, perquè en ell se n’amaga, de violència. El silenci com a còmplice en una violència que no s’identifica, que no es rebutja, que no es crida. Passar de llarg parla de la violència que té el silenci. D’encobrir la violència en forma d’absència d’una resposta.


Sobre el col·lectiu. Barcelona 2017. Col·lectiu d’artistes de nova formació. D’arrel multidisciplinar treballen a partir d’allò que les envolta i les amoïna.

La violència policial de l’1 d’octubre de 2017 exercida per les institucions envers el poble, les preocupa i fa que es constitueixen com a col·lectiu per a generar un treball en reacció d’aquesta violència. Qüestionen la seva impunitat i els seus límits, volen generar un devat a nivell social per a fer-la visible.

IMG_1763
IMG_1759
bottom of page