top of page

Mirada Pilot

Quan tres més tres són set.

O com caure.

 

Comissariat: Cymbonte Colecitv

Artistes: Nina Jené, Eki, Pau Vendrell, Mark Allen Soul

Del 27 de gener al 22 de febrer 2023

Cicle Microcomissariats. Mirada Pilot.

Espai, objecte i temps - Nina Jené

Han estat fotografiat objectes quotidians que ja han estat viscuts i utilitzats i que han acabat a diferents llocs insospitats del mapa, tant al centre de la ciutat com a la perifèria. 

 

S'ha volgut parlar del viatge, a través d'aquests objectes. Han tingut una vida i un recorregut, s'han desplaçat, han fet un viatge. Des de la seva fabricació fins al lloc on es troben ara fotografiats, actualment abandonats. Se'ls ha volgut fotografiar com i on es troben actualment, ja que ara es troben descontextualitzats. Aquestes tenen l'objectiu que l'espectador es plantegi qüestions com, com ha arribat fins al lloc on està, quant de temps l'han tingut els seus propietaris, etc.

Nina Jené (1995) graduada en fotografia i amb estudis d'interiorisme i arquitectura efímera. Ha participat en diferents exposicions col·lectives com el Poblenou Open Day (dins el Windows Art Circuit), a l'exposició "Unknown Paradise" a la galeria Paam i a les exposicions "Decontext" i "Contrasts" a la galeria Loosenart a Roma. 

A l'hora de fotografiar busca una composició acurada on predomini la línia i la simplicitat i està interessada principalment en la fotografia d'autor i d'arquitectura. 

bottom of page