top of page

El Centre Cívic Matas i Ramis obre una convocatòria per a la selecció de 3 projectes fotogràfics a l’Espai RAW, per a ser exposats a la programació 2023-2024. L’Espai RAW és un espai centrat en fotografia emergent ubicat a la planta baixa de l’equipament.

Característiques  de la convocatòria:

- 10,5 m lineals d’espai expositiu
- Durada de 2 mesos de cada exposició 

- Producció de 10 fotografies en foam de 30x40 cm

La convocatòria romandrà oberta del 30 de maig al 15 de juliol 2024

La resolució de la convocatòria és: 

CONÈIXER-NOS de Marc Asensio

Del 12 de gener al 11 de març de 2024 

EL SENTIT DE LA FORMA / TRENCADÍS de Laura Boronat i Michelle Cáceres 

Del 14 de març al 11 de maig de 2024

 

Als/les fotògrafs/es seleccionats/des es demanaran les 10 imatges en bona qualitat per poder enviar al laboratori fotogràfic.

Per a participar cap omplir el següent formulari:


​​Drets d'autoria

El Centre Cívic no es fa responsable de l´incompliment de la llei de drets d’autoria en cas que hi hagi reclamació de drets de tercers.

 

Drets d’explotació.

Els participants donen permís al Centre Cívic per utilitzar la imatge de la seva obra amb les següents finalitats:  el funcionament de la convocatòria, realitzar l’exposició, promoció de futures edicions del concurs (sempre amb acreditació de la persona autora), i, de servir de testimoni documental.

Els participants cedeixen els drets no exclusius de comunicació pública (amb la finalitat per poder fer les exposicions presencials i virtuals, i per poder fer difusió al web i a les xarxes del centre) durant el temps necessari per a complir les esmentades finalitats.

 

El participants donen permís al Centre Cívic per tractar les seves dades personals amb la finalitat exclusiva de gestionar les comunicacions de la convocatòria.

bottom of page