top of page

Mirada Pilot

Quan tres més tres són set.

O com caure.

 

Comissariat: Cymbonte Colecitv

Artistes: Nina Jené, Eki, Pau Vendrell, Mark Allen Soul

Del 27 de gener al 22 de febrer 2023

Cicle Microcomissariats. Mirada Pilot.

Marikas y Ratas - Eki

Aquest projecte artístic tracta sobre la dialèctica entre la dissidència sexual, l'ús de tecnologies low/high tech, la perspectiva de gènere, la representació de la identitat i la pràctica de la performance. Totes vinculades a la ciutat de Barcelona i les seves ciutats confrontants al moment present. Para atenció al context històric i contemporani col·lectiu LGTBIQ+ i les pràctiques artístiques. 

La performance s'activa a través de transformacions espontànies d'indumentària a l'espai expositiu i extra-expositiu qüestionant la dicotomia de gènere pressupostada a les diferents peces i espais íntims i interns en què s'activen. 

IMG_3897.JPG

Eki (1998) és artista interdisciplinari i ha presentat la seva obra en espais com Centre d'Arts Santa Mònica o a #EAN12 a Santiago de Compostel·la. Conjuga la seva pràctica artística i de recerca amb projectes activistes en els quals participa, com l'Escola de Context Transmaricabollo a La Capella o formant part de l'equip de producció d'Identitat Project. 

 

El seu treball s'interessa pels espais LGTBIQ+ i com les persones activen a través de diferents mitjans i dispositius, així com a les emergències contemporànies del col·lectiu. Resol els processos artístics a través de la pràctica performativa i la producció audiovisual. 

bottom of page